Voor de website van TalentVerbinder, het bedrijf van Paul Musters, interviewde ik actrice en dj Fajah Lourens. Zij werd door TalentVerbinder begeleid richting de Marathon van New York en Expedidie Robinson. Ik vroeg haar naar talent, drijfveren en doorzettingsvermogen. Een fragment:

Fajah: ‘Mijn positiviteit is mijn grootste talent’

Fajah Lourens (31) is fanatiek in alles wat ze doet. Of het nu Expeditie Robinson, het tv-programma waarin ze nipt de finale verloor, is of de marathon van New York, Of haar dj-carrière. Ze wil altijd het beste uit haar zelf halen.

Als kind droomde ze altijd al verder. In dat groot durven dromen was ze het tegenovergestelde van haar moeder en twee broertjes en zusje. “Zij zijn tevreden met wat ze hebben. Ik ben altijd op zoek naar grotere uitdagingen. Sinds een jaar ben ik nu ook veel meer aan het genieten. Ik vond dat moeilijk.” Ze was gewend om van het ene succesdoel naar het volgende te kijken. Altijd keek ze verder. Dat is niet anders als de actrice het over haar nieuwste passie heeft. Ze gaat nu helemaal op in het muziek maken als dj. Ze heeft daarbij een duidelijk doel voor ogen, maar toch is bij haar iets veranderd. “Ik wil nog steeds de bekendste vrouwelijke dj van de wereld worden, maar ik geniet nu veel meer van de weg daar naartoe. De tijd gaat gewoon heel erg snel. Soms sta je daar niet bij stil en dan is dat wat je wil bereiken  al geweest.”

Voordat Fajah actrice werd, had ze nog een vurige ambitie in de topsport als endurance paardrijdster. Lees meer…